Over ons

De Jong elektra & kluswerken

Er is (bijna) niets zo vervelend als een ongeklaarde klus. Een klus die u door omstandigheden niet zelf kunt afmaken, een klus waar u eigenlijk geen verstand van hebt of een klus die toch iets groter uitpakt dan dat u zelf had verwacht. Niet getreurd, De Jong Elektra & Kluswerken helpt u graag een handje.

Bij De Jong Elektra & Kluswerken werken we volgens een aantal normen en waarden. We vinden het bijvoorbeeld erg belangrijk om afgesproken werk na te komen. Afspraak is afspraak. Dat mag u van ons verwachten en dat verwachten we ook van u als klant. Maar dat wil niet zeggen dat we niet flexibel zijn. Bij ons is in goed overleg bijna alles mogelijk! Kwaliteit staat bij ons voorop, echter er kan altijd iets mis gaan. Daarom krijgt u 1 jaar garantie op het werk en materialen. We gaan altijd zo transparant mogelijk te werk. Helder over tarieven , te gebruiken materialen en over het op te leveren resultaat.

De Jong Elektra & Kluswerken heeft het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Bouwen, verbouwen, renoveren of opknappen? U wilt dat het goed gebeurt. Het gaat tenslotte om uw woning of pand. Met de Kwaliteitsvakman haalt u een ervaren, betrouwbare vakman in huis. Lees hier meer over het Keurmerk Kwaliteitsvakman.

Waar u aan kunt denken bij een klus voor De Jong Elektra & Kluswerken? O.a. schilderwerken, stucwerken, installaties (elektra, water, gas), timmerwerkzaamheden en beveiliging. Kijk bij ons aanbod voor het totale overzicht. Maar eerlijk is eerlijk, we zijn gespecialiseerd in elektra. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Van het installeren van een complete meterkast tot het aanleggen van beveiligingsinstallaties, niets is ons te gek. Komt u zonder stroom te zitten door een storing, bel onze storingsdienst en we lossen het voor u op.

Wilt u graag van die ongeklaarde klus af?  Neem contact met ons op, dan gaan we de klus klaren!

Eerst eens even checken wat we zoal gedaan hebben? Kijk hier voor wat geklaarde klussen of bezoek onze facebookpagina!

371

Keukens geplaatst

93

huizen voorzien van nieuwe elektra

68

Verbouwingen afgerond

486

tevreden klanten gingen u voor

Ons team

Wij zijn u graag tot dienst

Daniel de Jong

Daniel de Jong

Eigenaar

Partners

Wij hebben een intensief samenwerkingsverband met o.a. onderstaande partners: